Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Zahájení ligového táboření

(8.6. 2007 14:22)
Zpráva » Fara Kosí potok
Všem, kteří jedou na ligový tábor LLM na Kosí potok!

Následující zpráva se týká zahájení táboření. Zatím to vypadá na neděli večer, horní i dolní tábor pospolu, v (silném) místě velkých smrků na spodní části velké louky. Zahájení bude pro lidi od 0 do 200 let a pokud jej chcete prožít, rádi bychom vás požádali, abyste si připravili kámen (velikosti se meze nekladou), který vám bude blízký, bude vás vyjadřovat, budete cítit, že je to on. Nezáleží na tom, zda jej najdete během chvíle na Kosím potoce nebo zda si jej připravíte ve městě, ozdobíte nebo pomalujete a budete jej mít na stole jako připomínku blížícího se tábora, zda jej přivezete z ledovcových splazů K2 nebo vylovíte při vašem povedeném výletu z potoka. Jde jen o to, aby to byl "váš" kámen. Děkujeme za spolupráci.

Vydří týpí
Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)centrum(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.