Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Čotokva Malé lóže 2007

(aktualizováno 12.6. 2007)
Zpráva » Fara Kosí potok
V termínu 24. srpna až 1. září 2007 plánujeme na Kosím potoce uspořádat již 6. běh Čotokvy - kurzu pro náčelníky rodů (ale i další členy) kmenů Malé lóže (ale i dalších). Tento týden intenzivního prakticky zaměřeného programu s ubytováním v týpí má za úkol účastníky dobře připravit a dát jim motivaci pro práci v rodu a ve kmeni, ale umožnit jim i strávit hezký týden a navázat nová přátelství. Dosud Čotokvou Malé lóže prošlo 99 účastníků.

Prosíme všechny náčelníky, kteří dosud nepřihlásili své členy, aby kontaktovali Čiksiku (email viz níž). Rovněž prosíme všechny členy kmenů ve věku 14-17 let, aby se na tuto adresu obrátili, pokud jim jejich náčelník akci zatajil a měli by zájem se zúčastnit.

Za organizátory akce

Mája, Trnka a
Jiří Macek - Čiksika (macek(zavináč)gwcheb(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.