Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
1010
Seznam účastníků

Lesní běh + Setkání Malé lože 18.-20.5. 2007

(29.4. 2007 10:38)

Rádi bychom Vás pozvali na Setkání Malé lože a Lesní běh, jenž se uskuteční v lese nedaleko Tuchlovic.

Sraz je v pátek 18.5. v 18:00 h v Tuchlovicích u klubovny kmene Jestřábi (růžový dům Obecního úřadu za kostelem). Pro Vás, kteří přijedete pouze na Lesní běh, je sraz v sobotu v 8:30 h před ZŠ Tuchlovice (škola, ve které se bydlelo letos přes woodcrafterský ples). Předpokládaný konec Lesního běhu je plánován na 18. h. Však Setkání Malé lože končí až v neděli 20.5. 2007 ve 12:00 h.

Spaní je zajištěno v tuchlovické tělocvičně, proto si nezapomeňte vzít s sebou spacák, karimatku a hlavně dobré přezůvky s čistou podrážkou. Na vaření bude k dispozici varná konvice a malý elektrický (či plynový) sporák.

Svou účast (jak na Setkání Malé lože, tak i na Lesní běh), nahlaste prosím Máje telefonicky nebo zde na přihlašovadle (tel. 605 275 021), nejpozději do 12.5. 2007. Propozice k Lesnímu běhu lze nalézt na stránkách kmene Jestřábi.

Na všechny se těší za Jestřáby - Mája a za Ťapáč - Viktorka

Marie Nedvědová - Mája (maja(tečka)ziza(zavináč)volny(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Sokol10Přijedeme v pátek v 18:49 do Stochova
celkem:10