Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
127127
Seznam účastníků

Letní tábor na Kosím potoce 2007

(9.3. 2007 8:24)
Zpráva » Fara Kosí potok

Rád bych Vás pozval na prázdninové táboření v meandrech Kosího potoka. Začátek je naplánován opět na 2.7.2007 ukončení pak proběhne nejspíš 15.7.2007. Avšak ti, kteří se na tábořiště v tomto termínu nedostaví a přeci jen by chtěli alespoň na pár dní vychutnat atmosféru tohoto místa, mají možnost tábořit i v jiném termínu. Vše však po řádné domluvě s Tokaheyou.

Loni to byla moje premiéra a myslím, že je určitě co zlepšovat. Pokud máte kdokoli nějaké rozumné připomínky k chodu či organizaci, tak sem s nimi. Budu vděčný za jakékoli informace a ještě lépe za nápady jak dané věci vylepšit. Pokud má někdo zájem ukázat ostatním své dovednosti či jen udělá pěkné vyprávění o svých zážitcích na nějaký večer, jsou mu také „dveře otevřené“. Přispějte tedy svou troškou do mlýna…

Za zmínku stojí také brigády. Oficiální jsou již naplánovány na 13.4. - 15.4. 07 (dřevo) a 29.6. - 1.7. 07 (těsně před začátkem tábora), ale myslím si, že bude možno domluvit i jiný termín, pokud se Vám zrovna tento nehodí. I toto záleží na dohodě s Tokaheyou. Když však nepřijedete ani na jednu z brigád, je připravena přirážka 30 Kč/noc. Ostatní táborové poplatky najdete v tabulce. Opět došlo k jejich zvednutí. (bližší informace ve zprávě Výše táborových poplatků na rok 2007)

Nově je možné nechat si proplatit dopravu na brigádu a to činí 100 Kč za odpracovaný den ( 8 hodin) = kdo chce mít proplaceno 200 Kč za víkend, musí odpracovat nejméně 16 hodin. U dětí do 15 let je proplácená částka poloviční.

táborové poplatky:

kategorie cena
Dítě do 6 let 0 Kč/noc
Mládež 7-15 let 8 Kč/noc
Člen LLM 15 Kč/noc
Nečlen LLM 30 Kč/noc
Neúčast na brigádě +3O Kč/noc

Na táboře by měl proběhnout také ligový sněm. Abychom se neomezili jen na pouhé rokování, chtěl jsem uspořádat mezikmenový turnaj v shinách. Takže to promyslete, popřípadě složte pětičlenná družstva a předem se nahlaste. Přihlašovadlo se pokusím dotlačit na www.woodcraft.cz

Tak to je jen pár předběžných věcí, abyste věděli do čeho jdete. Informace budu aktualizovat. Případné problémy sdělujte na níže uvedená média. Těším se na hojnou účast a do té doby hodně štěstí.

Tel. : +420 724918751

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Cor@l a Lachťa27.7. večer na sněm
Kotlík, Sunny, Zub3od 4.7. - 8.7.
Baskoš + Klára2
Logan+Wenona44 a pes
Hočhóka + Ája5
Akičita2
Pavel Čech4
Albert Minář - Hrom3
Medvěd3od 7.7.
Perry4první týden
Iva Merhautová1celou dobu
Itawa, Neto, Tibi, Džussík, Awawe5+2 Mami a Kryštůfek, Tančí se taky staví
lidi Peldi4
Gábina4od 6.7. a jen pokud seženu týpiovky
Jelen3
Willy4+1 na první týden
Kamila+Wakai4
Milan10Osmaka Opo
Koláček (Cakee)1nejspíš někdy kolem 8. -12. 7.
Anpao2
Sokoli155 malych jen druhy tyden
Apačovci4
Divous2
Wabash6
Trnka3také Lucinka a na část Houba
Walden15
Walden - Canwacipi12
celkem:127