Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Výše táborových poplatků na rok 2007

(23.2. 2007 10:57)
Zpráva » Fara Kosí potok
kategorie poplatek
Dítě do 6 let 0 Kč/den
Mládež 7-15 let 8 Kč/den
Člen LLM nad 15 let 15 Kč/den
Nečlen LLM nad 15 let 30 Kč/den
Neúčast na brigádě (nad 15let) +30 Kč/den

Pozn.: "den" - je počítáno dle strávených nocí

Vysvětlení ke zvýšení poplatků oproti minulému roku:

Tyto poplatky schválilo náčelnictvo na základě připomínek z minulé táborové debaty. Z ní vyplynula jasná vůle účastníků tábora zvyšovat poplatky těm, kdo se neúčastní brigád, zároveň zavést systém proplácení dopravy pro ty, kdo na brigády jezdí. Vůlí náčelnictva bylo více preferovat členství v LLM. Počet členů má neustále sestupnou tendenci. Počet lidí na táboře vzestupnou. Z pohledu náčelnictva je zapotřebí více motivovat lidi, kteří se tábora účastní aby se staly členy LLM.

Pravidla pro proplácení dopravného na brigády na Kosím potoce:

Každému účastníku staršímu 15 let náleží náhrada na dopravu na místo brigády ve výši 100 Kč za jeden odpracovaný den (8 pracovních hodin) . Pro účastníky do 15 let je částka náhrady poloviční. Tedy 50 Kč na jeden odpracovaný den.

Podpisem poskytovatele a příjemce náhrady na řádně vyplněném výdajovém dokladu z pokladny LLM, vzniká smluvní vztah. Za LLM je oprávněný tento vztah uzavírat hospodář, náčelník nebo správce pozemků.

Př: Kdo pojede v neděli vlakem po poledni domů musí si v sobotu napracovat hodiny aby splnil limit pro proplacení dvou dnů.

Tato směrnice se nevztahuje na brigádníky, kteří si odpracovávají brigádu o víkendu před táborem nebo během tábora.

Aleš Sedláček - Tokaheya

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.