Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Liga má woodcrafterský med

(16.1. 2007 14:48)

Liga lesní moudrosi se rozhodla oceňovat svoje příznivce a podporovatele originálním předmětem. Jedná se o "Woodcraftrský med". Detaily o produktu je možno vyčíst ze samolepek v náhledovém pdf (). Ty budou pak nalepeny na skledničky s medem 0,25 kg. Pokud byste měli nějakou osobu, kterou byste tímto předmětem chtěli ocenit a doufejme potěšit, která má bezprostřední zásluhy na blahu vašeho kmene, či přímo celé ligy, kontaktujte prosím kancelář LLM na e-mail ustredi@woodcraft.cz a domluvte si převzetí.

Náčelnictvo zatím disponuje seznamem 20 kandidátů na četný titul "Držitel woodcrafterského medu za rok 2006", seznam bude možné rozšířit až k 50 kusům medu ročně.

Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.