Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Pozvánka na Setkání 2006 v poslanecké sněmovně

(1.12. 2006 22:17)

ČRDM pořádá tradiční podzimní setkání, tentokráte v prostorách Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky v pondělí 11.12. 2006.

Letošním speciálním tématem je "Výchova ke vztahu k přírodě ve sdruženích ČRDM". Pokud byste měli zájem prezentovat specifické aktivity vašeho sdružení na tomto poli, dejte nám prosím vědět, rádi zařadíme i váš příspěvek. Příspěvek by neměl být delší jak 15 minut, může být doprovozen projekcí. Pokud máte problém s nějakými normami, které některé tábornické, přírodovědné, či jiné příbuzné aktivity znemožňují, sem s nimi. Na setkání tradičně zveme poslance, kterým je naše oblast blízká. Zájemci prosím kontaktujte Aleše Sedláčka na e-mailu a.sedlacek@tribar.cz nebo Kancelář ČRDM. V odpoledním programovém bloku bude hlavním tématem aktuální legislativa, která se dotýká činnosti sdružení mládeže, s možností prodiskutovat názory a připomínky s odpovědnými poslanci.

Příloha

oficiální pozvánka na setkání (PDF 20kB)
podrobný program (PDF 154kB)
návratka s organizačními pokyny (PDF 35 kB)
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.