Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Spuštěn ohnivecký e-mail ohnivci@woodcraft.cz

(15.6. 2006 20:49)

Díky Yučimu přichází na svět e-mail ohnivci@woodcraft.cz, na který můžeš kdykoli napsat svůj dotaz nebo oznámení týkající se woodcraftu, duchovního růstu, ohnivectví, obřadů, zajímavých akcí s tímto zaměřením, ohně, tradic, Kmenového zřízení, ohnivectví v kmeni. E-mail přijde všem kmenovým ohnivcům, kteří ti budou moci odpovědět. Pošli cokoli, co může woodcraftreské ohnivectví obohatit. Ozvi se i v případě, že v seznamu ohnivců nejsi zahrnut. Pokud chceš kontaktovat svého ligového ohnivce, piš na LigovyOhnivec@woodcraft.cz.


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.