Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Brigáda na Kosím potoce

(aktualizováno 15.3. 2006)
Zpráva » Fara Kosí potok
Ahoj všem,

kteří se přihlásili na brigádu v termínu 18. - 19.3. Bohužel musím tento termín zrušit. Plánované práce by se vzhledem k posílené vrstvě sněhu opravdu nedaly provádět. Platí proto dále náhradní termín a to je 1. - 2.4.2006. Vážím si vašeho zájmu a doufám, že se sejdeme v hojném počtu.

Přihlásit se můžete zde

S modrou oblohou

Aleš Sedláček - Tokaheya
Hau Kola všem příznivcům brigád na Kosím potoce

Avízovaná brigáda 18-19.3. by měla proběhnout dle plánu. Já s Wasúpim budeme na místě již od čtvrtka 16.3. ráno. Je tedy možné přijet i dříve. Kdo by chtěl jet s námi autem, máme 3 místa. Odjezd ve středu 15.3. večer 21,00 z klubovny Waldenu.

Plán:

Během čtvrtka oběhnout úřady a začít navážet kameny do břehu. Našli jsem nový zdroj blíže tábořiště, takže by to mělo jít rychleji

pátek: Ráno přijede náš starý známý pomocník s dlouhou rukou. Začneme zavážet a pěchovat prohlubně naplněné shnilým senem z léta. Zaveze se hlínou, zaseje se tráva. Dokopání děr na ovocné stromy, zavážení hnoje do děr. Přivezení sazenic od Ing. Šrámka (v případě, že nebude mrznout). Vyzvednutí sazenic lesních stromů od Lesní akciové společnosti cca 100 ks sazeniček. Posílení pásu na okraji spodní louky, snaha oddělit od asfaltové lesní cesty. Totéž na zkoušku s nakoupenými křovinami.

sobota: Sázení stromů do děr, pěchování, ochrana kmínků před okusem. Možná úklid po lesní kalamitě, záleží na dohodě s lesní firmou, která nepořádek po těžbě zanechala. Bude potřeba také vybudovat nové opěrky na tyče, které po letní kalamitě popadaly.

neděle: Zasypávání břehu hlínou, pokračování v aktivitách ze soboty

doporučené nářadí k přivezení: Krumpáče, rýče, pracovní rukavice na nošení kamenů
Ubytování: Vlastní stny či týpí. Strava vlastní.

Prosím zájemce aby se přihlásili zde do přihlašovadla.

Na shledání se těší
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.