Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Příspěvky na rok 2006

(24.1. 2006 17:59)

Dovolujeme si upozornit, že do konce roku 2005 jste měli zaplatit příspěvky na rok 2006. Pokud jste to dosud neučinili, napravte to prosíme co nejdříve. Výše členských příspěvků zůstává stejná: 450,- Kč dospělí a rodiny; 300,- Kč studenti, rodiče na rodičovské dovolené, důchodci; 180,- Kč děti do 15 let. Příspěvky můžete uhradit buď převodem na účet: 157137398/0300 nebo složenkou na adresu Liga lesní moudrosti, Senovážné nám. 24, 116 47 Praha 1, případně hotově v kanceláři LLM v úředních hodinách (středa 16-18 hod). Pokud platíte hromadně za více osob, pošlete současně seznam na adresu: ustredi@woodcraft.cz. Je potřeba, aby všichni, za koho je placeno, byli dopsáni v evidenci členů na internetu (přes registr OP mají přístup k údajům o členech kmene vždy náčelník a hospodář, případně další pověřená osoba).


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.