Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Sněmoviště a sněm LLM

(18.4. 2005 12:59)
Zpráva » Fara Kosí potok

Minulý víkend (8.-10.4) se uskutečnila brigáda na Kosím potoce, která obnášela úpravu krajiny a setí a také zakládání sněmoviště. Jedná se o nové, nicméně ne definitivní místo o něco níže pod místem současným. Bude sloužit jen sněmovním účelům. Bohužel se nepodařilo dokončit třetí řadu laviček, proto budeme muset část sněmovní soboty věnovat této práci. Proto prosím všechny zúčastněné, aby s sebou vzali pořízy nebo malé sekerky (na holení klád), palice nebo velké sekery (na zatloukání kůlů; třetí řada je vyvýšená) a pily! Ve velkém počtu nám práce rychle uběhne. Děkujeme tímto také všem, kdo se na stavbě sněmoviště podíleli - a stejně tak všem účastníkům brigády. Udělalo se spousta práce!

Ohnivci, vezměte s sebou, prosím, kmenové dýmky, symboly kmene a jednotlivců, případně uhlíky z vašeho sněmu, pokud je schraňujete.

Sháníme také kmen, který by zapůjčil týpí pro návštěvy a to týpí bylo na tábořišti už v pátek večer.

Chtěl bych také poprosit kmeny, aby s sebou na slavnostní zahájení přivezly stuhu bavlněné látky pro každého člena, nejlépe stejnou pro všechny členy kmene. Stráže a jednotlivci žádám o totéž.

Děkuji.
Pěkné dny.

Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)centrum(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.