Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Ples LLM i v roce 2020 v Kolovratech U Boudů

(12.2. 2020)
Stalo se » V LLM
Kdo měl chuť, dorazil již po šesté hodině, aby se jak bylo avizováno, přiučil nějakým krůčkům tance zvaného swing. Asi tucet párů tak dobrých čtyřicet minut pod vedením Kamily Donátové a Zdeňka Pitry, říčanských toť tanečních machrů, trénovalo všelijaké legrácky a houpalo nohama sem a tam, jak lektoři žádali.
A pak už Ježek zahájil oficiální část plesu, Kapela zadula, zabubnovala, hrábla do kláves a strun a lid woodcrafterský začal vymetat parket.
 
Aktivní taneční časy vystřídaly i chvíle tanečně pasivní. To když jsme měli možnost sledovat opět říčanské borce Kamilu se Zbyňkem v několika předtančeních, samozřejmě swingovém a pak i několika latinskoamerických.
Program byl obohacen velmi bohatou tombolou – my s manželem hrdě „Nosíme bobra“, neboť ponožky od firmy Bobr k nám zavítaly hned ve třech párech. Jiní si mohou pochutnávat na marmeládách, koláčích, krášlit se kosmetikou, šít indiánskými šídly či oslňovat návštěvy dokonale retrostylovým zajisté designovým sériově vyráběným setem z tlačeného růžového skla.
 
Tradiční velká žetonová soutěž s hodem na čáru byla letos nadmíru dramatická. O první cenu - divokého čuníka ještě trochu odkapávajícího krev – zas tak velká rvačka nebyla, ale druhou a třetí cenu – deky od Balkanovy -, ty chtěl vyhrát kdekdo. Nakonec všecky tři ceny pobrali říčanští a my ostatní se mohli radovat z toho, jak báječně se radují.
 
Děkujeme kmeni Bobrů za moc příjemně strávený čas, který nám umožnili. Je jasné, že za takovouto akcí je spousta práce, díky níž se my obyčejní účastníci můžeme mít fajn. Wašté!
Nu, a kdopak zvedne rukavici a uspořádá ples v příštím roce?
 
Kateřina Grünwaldová – Wičanhpi
 
Foto Vlastík Grünwald

 

foto 21 foto 2 foto 3 foto 4
foto 5 foto 6 foto 7 foto 8
foto 9 foto 10 foto 11 foto 12
foto 13 foto 14 foto 15 foto 16
foto 17 foto 18 foto 19 foto 20

Komentáře, diskuze

14.2. 2020 21:47
Jelen
Jen bych za kmen Bobrů rád dodal, že největší dík patří Ježkovi, který se za nás ujal veškerých příprav. Jak se píše výše, za takovou akcí je skutečně spousta práce a tu měl letos na svých bedrech v podstatě jen on :-).

Kolik je jedna plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.