Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Kurz indiánského tancování

(14.1. 2017)
Stalo se » V LLM
...alespoň tedy o víkendu 14-15.1.2017 se tu tancovalo, zpívalo, bubnovalo a pořádalo malé powwow.
Účastníků je tu více než 20 a už po prvním dnu tuší co je to sneak up, crow hop, mans traditional, womans fancy, fancy feather dance, grass dance, round dance, jingle dress dance, womans traditional atp.
 
Vám to nic neříká a zajímá vás více? Tak napište na ustredi@woodcraft.cz a když vás bude více můžeme to za rok zopakovat.
 
někteří soustředění
foto
 
jiní v rytmu
foto
 
chlapi utancovaní
foto
 
většina v kruhu
foto
 
všichni dohromady
foto
 
S modrou oblohou
 
Filip Chmel
 
PS: Díky Čampachčawin, Terce a Waštewin za lektorování různých tanečních stylů, Tiborovi za organizaci, Thokatamanimu za poskytnutí prostor, školním kuchařkám za dobré jídlo a kapele Walden singers za jejich mocný hlas.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.