Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Tábor poníka Zuzanky

(17.9. 2016)
Stalo se » V LLM » Ze života kmenů
Letos jsme se rozhodli mít tábor první týden v září. Určitě nebudou vedra a sucho jako loni! Ó jak jsme se mýlili. Potok se proměnil na pár louží. A vedra, ta byla únosná až po setmění.
 
Radost z táboření jsme ale měli velkou. Hlavně z toho, že nám krom Indyho dělala společnost Zuzanka. Poník, který se rád mazlí. 
 
A tak, když započteme děti, tak nás byla v jednu chvíli na táboření i 12! Krátké výlety nejen na hřbetu poníka si děti užívaly. My větší pak spíše romantické večery u ohně. Ty ostatně končily hluboko v noci. Stále bylo o čem si povídat.
 
Tak snad za rok zas!
 
Více fotek najdete v naší fotogalerii a povídání v kronice.
 
fotofotofotofotofotofotofoto
 
Pavel Spálený - Yučikala Wičaša

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.