Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Zvelebení FRAMU

(24.10. 2015)
Stalo se » V LLM
Díky těm kdo se zúčastnili a šli do toho s odvahou a dobrým úmyslem. Věřím, že ti co přijedou po této akci, naše úsilí ocení a na chalupě se budou cítit zase o něco lépe.
Společnými silami jsme zvládli vymalovat téměř všechny pokoje a chodby, vyrobit několik poliček a sušáků do pokojů, nově namalovat dveře, umýt okna, instalovat držáky na kola. Zejména si cením odhodlání a Netopýrova nasazení při popisování a malbě dveří. Zatímco ostatní již odjeli auty on domaloval a poté jako správný woodcrafter hodil batoh na záda a vypravil se pěšky směrem k domovu.
Nemohu opomenout i Wančetana, který vymyslel a realizoval držáky na kola. Ač jsem zprvu byl proti čistě technickému řešení musím uznat, že i po estetické stránce mi přijdou zajímavé.
Kromě práce někteří z nás stihli i nezapomenutelný východ slunce nad Chalupskou slatí, zazpívat si za doprovodu kytary a popovídat si o další světlé budoucnosti FRAMU.
 
Fram = Vpřed!!!
A kdo by chtěl výsledky naší práce vidět na vlastní oči ... pobyty objednávejte zde
 
Fotografie hovoří za vše:
 
foto foto foto foto foto foto foto foto
 
Na viděnou na Framu nebo kdekoliv jinde se těší Filip Chmel

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.