Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Tawiskara 2015

(7.10. 2015)
Stalo se » V LLM

fotoJiž nevím kolikátým rokem se ve dnech 11.-13. září Zátoka proměnila v dějiště nejnapínavější, nejzajímavější a nejlepší lukostřelecké události roku. 64 (slovy MOC) šampiónů se letos utkalo v klasických disciplínách jako lovecká stezka a rovinná střelba (18 a 25m). Nechyběla ani oblíbená ústupová střelba, kde se diváckou třešničkou na dortu stal pokus trefit terč z verandy naší sroubenky.

Vše probíhá pod dozorem státního notáře Novinkou se staly souboje, kdy náhoda určila soupeře, kteří se proti sobě postaví.V kategorii „dospělí“ dokonce kolovala i divoká karta, která několika šťastlivcům umožnila postoupit do dalšího kola.

Příjemným spestřením celé akce byl kovář Ondra, který nás okouzlil svým uměním a to nejen přes den, ale i v noci, kdy oheň z líhně a železo rozpálené do běla vytvoří příjemnou atmosféru. Ondra nás také nechal vyzkoušet si kovařinu vlastníma rukama a vytvořit si podkovičku, hrot či nějaký drobný výrobek. Ondro moc děkujem.

V neděli se pak rozdaly všechny medaile, diplomy a ceny; našly se všechny ztracené šípy a střelci se rozjeli do svých, bližších i vzdálenějších domovů.

foto foto  foto
 
Nicol Jará - Zi
Foto - Aneta (Tussilago)
foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto
Foto na úpatí - Luděk - Puštíci
 

Výsledky jsou dostupné na stránkách kmene Tate Osmaka.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.