Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Setkání náčelníků kmenů Malé lóže v Břeclavi (24. 1. - 26. 4. 2014)

(30.1. 2014)
Stalo se » V LLM
Do Břeclavi jsme se sjeli v pátek večer, a to z různých koutů naší krásné země. Sešli jsme se v poměrně známé sestavě, a to zástupci Stopařů, Jestřábů, Strážců údolí, Ťapáčů, Trilobitů a Bobrů. Hned na začátku nás uvítal náčelník Filip, s kterým jsme si povídali o tom, jak se nám v kmenech projevuje náš indiánský vzor, jinak řečeno ,,jak hodně jedeme v indiánech“. Přivezl s sebou také svoje krásné indiánské výrobky a s nimi také nápady, co bychom mohli v kmenech tvořit. Myslím, že to bylo velmi inspirující a, že nějaký výrobek určitě vznikne. Sice jsme se všichni dobře znali, ale dlouho jsme se neviděli, a tak není divu, že nám klábosení vydrželo až dlouho do noci a někteří se skoro viděli s Mangem, který přijel nad ránem.
 
Setkání náčelníků kmenů ML
 
Sobotní dopoledne jsme debatovali nad akcemi pro Malou lóži, o jejich pořádání, četnosti a programu na nich. Velkou část jsme věnovali nastávajícímu TaMaLu a přípravě na něj.
 
Po znamenitém obědě, o který se postarala Kačka s Mangem, jsem se šli projít po krásách Břeclavi. Zní to trochu zvláštně, ale naše kroky vedly na starý židovský hřbitov, který opravdu stojí za prohlédnutí.
 
Setkání náčelníků kmenů Malé lóže          
 
 
 
Setkání náčelníků kmenů Malé lóže
 
 
Setkání náčelníků kmenů Malé lóže
Protože zima dorazila už i na jižní Moravu, i krátká procházka nás docela zchladila, potažmo zmrazila. Většina se proto šla ohřát do bazénu a zbytek ke kamnům do klubovny. 
 
Když jsme se zase všichni sešli, Chlup s Wančetanem  nám představili nový ligový leták, což rozpoutalo diskuzi o propagačních materiálech kmenů. Po příjezdu Stoupy jsme se začali bavit o nové publikaci, která by měla vzniknout jako pomůcka pro náčelníky kmenů.  Diskuze to byla velmi živá a často jsme odcházeli od tématu k jiným, méně důležitým, ale také zajímavým. Většinou jsme se ale vrátili k prvotní myšlence, a tak si třeba z toho něco odnesli i zástupci náčelnictva.
 
Nedělní dopoledne jsme strávili převážně debatou o koncepci Velkých her, kterou jsme trochu upravili, tak uvidíme, jak se to rozeběhne a bude běžet dál. Po obědě a po umytí nádobí (vždy ho myl ten, co se špatně rozhodl při Ponorky, lodě do toho!!!) jsme si pobalili své věci, trochu jsme uklidili a vyjeli se podívat na nedaleký zámek Lednice, tam jsme si prošli zámecký park a celé setkání jsme zakončili zakousnutím zákusku v tamní cukrárně.
 
Setkání náčelníků kmenů Malé lóže
 
 
 
 
Martin Kubín - Zlobr

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.