Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Dřevní brigáda na Kosím potoce

(25.4. 2013)
Stalo se » V LLM
 
foto
 
Ačkoli brigáda probíhala už od sobotního brzkého rána, jelikož jsem dorazila až v neděli, o sobotě vám toho moc neřeknu...
 
 
 
Jelikož se sobotní početnější skupinka pracantů v noci na neděli trochu zredukovala, sešlo se nás u traktůrku kolem patnácti. Rozdělili jsme se na čtyři skupinky (ke čtyřem pilám) a vrhli se do díla. Někdo řezal v terénu, jiní nakládali a vozili, ostatní pak materiál porcovali a uskladňovali do dřevníků.
 
               
 
Práce nám šla sice dobře od ruky, ale bylo poznat, že nás není tolik, co bývá běžně. Výhodou bylo, že práce byla spousta a tak se nestávalo, že by někdo nevěděl, co má dělat, nevýhodou pak, že když jsme chtěli docílit stejného naplnění dřevárky jako vloni, pracovalo se v plném nasazení až do konce a nezbyl čas na nic jiného.
 
 
           
Podle odhadů se udělalo přibližně 30 metrů krychlových dřeva, děkujeme tak všem zůčastněným a už teď se těšíme na táboření, až budeme u ohně trávit společné chvíle.
 
 
foto             foto
 
     
 
 
Jitka Danišková - Woapewin
 
PS: Některé lidi možná odrazovalo chladné jarní počasí a tak svou účast vzdali, nicméně někdo to nakonec zařídil a tak jsme se během obědové pauze mohli dokonce opalovat =o). 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.