Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Dva v Dánsku

(8.4. 2013)
Stalo se » V LLM
Stalo se » V ČRDM
Přišlo jednoho květnového dne v toce 2012 e-mailem....
 
 
Čtyřměsíční jazykový kurz v Dánsku včetně ubytování a stravy za pouhých 250 euro!

Máte zájem studovat anglický jazyk v zahraničí? Nabízíme možnost účastnit se čtyřměsíčního jazykového kurzu na dánské jazykové škole Hojskolen. Škola zajišťuje pro účastníky ubytování, stravu a výuku, za toto účastníci uhradí účastnický poplatek ve výši pouhých 500 eur. Projekt je dotován z ESF a tak se jedná o velmi přijatelné finanční podmínky. Kromě anglického jazyka lze na škole studovat také demokratická studia. Celé studium probíhá pomocí metod neformálního vzdělávání.

Více informací naleznete na oficiálních stránkách školy www.hojoster.com,
či v průvodním dopisu od vyučujících: www.crdm.cz/download/mailing/20120518/demoCRAZY-dopis.pdf.

Neváhejte využít tuto skvělou příležitost! Přihlaste se co nejdříve, uzávěrka přihlášek se již blíží!

Tým ČRDM

__________________________________________________________________________________________________
 
 
Jen 25 kilometrů od německých hranic a jste tu. V Dánsku, v městečku Aabenraa, ve škole Højskolen Østersøen, ale hlavně ve společnosti lidí, kteří jsou otevření, vzdělaní, přátelští, kteří chtějí své znalosti, zážitky sdílet s ostatními.  
 
Dansko
 
Kromě výuky, která je klasická tím, že se jedná o čerpání informací (cizí jazyky, politologie, sociologie, filosofie, historie, sport, zpěv, …) ale i netradiční díky způsobům, kterými probíhá, se tu můžete seberozvíjet i mimo vyučování. A to prostřednictvím debat se zajímavými hosty (dánská ministryně, velvyslanec, egyptská aktivistka, …), workshopů týkajících se demokracie, společných projektů, ranních setkání, filmů.  Přínosem je samozřejmě různorodost skupiny, jejíž součástí se stanete a doplníte tak skládačku lidí z různých zemí EU (Německo, Slovensko, Slovinsko, Litva, Polsko, Dánsko, …).
 
Dansko
 
Kromě dostatku informací tu nechybí ani prostor pro zábavu. Studenti mají k dispozici Café, kde je kulečník, bar, množství společenských her, hudba a každý týden párty, tedy pokud si ji zorganizujete. Občas se objeví dánští studenti z jiné školy a uspořádají pro vás koncert nebo třeba divadelní hru.
 
Dansko
 
Budova školy dříve sloužila jako hotel, čemuž odpovídá ubytování i strava – obojí na vysoké úrovni (zapomeňte na kolejní holobyty a čínské polévky). Možná vás překvapí velká okna, která jsou pro dánské domy typická, zde ovšem nejsou rozhodně na škodu – díky nim máte krásný výhled přímo na moře před školou. 
 
 
Zajímavá je i finanční stránka věci, která je stejně jako vše ostatní nadmíru příjemná. Čtyřměsíční zážitko-vzdělávací kurz vás vyjde na 500 euro (ubytování, strava pětkrát denně, výuka, výlet do Bruselu s kapesným 50 euro a další bonusy v ceně). 
Pokud se chcete dozvědět víc osobních zážitků, neváhejte nás kontaktovat nebo čerpat informace z našeho blogu (http://dvavdansku.blog.cz
 
Dansko
 
A pokud se chcete rovnou přihlásit na podzimní kurz, stačí vyplnit formulář na stránkách školy: http://www.hojoster.com/index.php?option=com_redevent&view=details&xref=39&Itemid=101
 
 
 
Z Dánska zdraví 
 
Dansko
 
 
Kateřina Chvátalová - Ileyawin (chvatalova.k@email.cz) a Tomáš Sadílek - Chlup (chlupxxl@seznam.cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.