Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Stará Praha – Holešovice, Světová výstava nakonec BYLA!

(4.5. 2012)
Stalo se » V LLM
fotoSvětová událost se zvrtla ve světový skandál! V pražských Holešovicích se měla konat velkolepá výstava a hosty byli známé a slavné osobnosti z celého světa. Hořko v ústech a pocit mdlob měli všichni návštěvníci, kteří se sešli v sobotu 14. 4. 2012 kolem 10,00 před Výstavištěm a zjistili, že se nic nekoná, protože vystavovatelé se ztratili a jsou roztroušeni po celé Praze 7.

Někdo brečel, někdo odešel, ale ti nejstatečnější zůstali a rozhodli se, že vystavovatele najdou a světovou výstavu přeci jen uspořádají. 13 týmů se tedy vydalo do pražských Holešovic a bojovali nejen proti sobě, ale také s časem. Měli jen něco kolem 4. hodin projít celou Prahu 7, zjistit o ní potřebné informace a najít všechny vystavovatele a získat od nich předmět, který měl být ozdobou na
výstavě.

fotoNebylo to ovšem tak jednoduché. Vystavovatelé byli ze své situace tak nešťastní, že si předmět, který měli prezentovat, nestihli připravit, a proto jim s tím museli odvážní návštěvníci pomoct. Například uFrancouzek vyráběli Eiffelovu věž, u Itala si zahráli na malíře a u Holanďana skládali origami….

Nakonec tedy vše dobře dopadlo a světový skandál se nekonal, protože všichni vystavovatelé byli nalezeni a situaci zachránili stateční návštěvníci, kteří uspořádali krásnou výstavu z věcí, které si od vystavovatelů odnesly.

Všem týmům děkujeme za účast. ( Konečné pořadí – 1.místo : Bobři, 2.místo : Strážci údolí, 3.místo : )

Barbora Studená - Želva, Ťapáč

fotografie lze spatřit také v článku Stará Praha (19.4.)


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.