Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Hukwim slaví 90 let

(28.4. 2012)
Stalo se » V LLM
26. dne měsíce zelené trávy oslavil Ing. Jiří Novák – Hukwim, náčelník kmene Wahpeton, krásné kulaté narozeniny.
Hukwim je členem Ligy lesní moudrosti již více než 70 let! Již od samého počátku se podílel na vedení LLM (po r. 1945 jednatel, případně místonáčelník), byl organizátorem pověstných poválečných lesních škol, stál u pokusu o obnovení LLM v r. 1968 a stejně tak byl i členem přípravného výboru pro obnovení LLM v r. 1990. V „novodobé“ LLM dělal několik let hospodáře, významnou měrou přispěl k tomu, že se ze skupiny nadšenců pro woodcraft podařilo vybudovat respektovanou výchovnou organizaci.
Je obdivuhodnou ukázkou toho, že woodcraft může být opravdu celoživotní cestou. Ve svém úctyhodném věku se stále dle možností účastní ligových akcí a stále srší optimismem.
Milý Hukwime, do dalšího života Ti přejeme ještě mnoho a mnoho radostných dní!
 
náčelnictvo LLM
 foto
foto foto foto
 
foto  foto
Kamila Lunerová

Komentáře, diskuze

30.4. 2012 9:04
Bobr - Bedřich Homola
Hukwime,těší mne,že mám v Tobě přítele již 67 let - od roku 1945. Přeji Ti, abychom dosáhli vrcholu ve Stoupání na Horu. Bobr z kmene Wallowa.

Kolik je pět krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.