Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Walden Singers se sustredili v pohadkove chaloupce

(12.2. 2012)
Stalo se » V LLM » Ze života kmenů
Walden Singers, kapela hrající indiánské písně pláňových kmenů severní Ameriky, kterou znáte z táborů LLM na Kosím potoce, POW WOW, i jiných woodcraftersko indiánských sešlostí, se byla "soustředit" před nadcházejícím celorepublikovým POW WOW . To bude letos v termínu 24.3. tradičně na Kladně. Kapela je složená ze členů kmenů Walden, Osmaka Opo, stráží a nečlenů Ligy lesní moudrosti.
 
Jako základna nám posloužila Pohádková chaloupka . Jedná se o malebně zrekonstruovanou roubenku pro 10 lidí v obci Žďár nedaleko Máchova jezera. Přijeli jsme na pozvání kamaráda Karla Pátka - Legolase z rodu Ačjuta Gotra , kterého mnozí znáte z letních táboření na Kosím potoce.
 
Víkend to byl přepestrý a tak jsme kromě nácviku nových bubenických rytmických vychytávek, stihli i bruslení na Máchově jezeře, procházky po okolí a dvakrát dokonce i tréning v dojo. Dojo (čito dožo) je tělocvična, vybudovaná v "Pátkovic roubence", která se nachází co by kamenem dohodil od té, kde jsme bydleli.
 
Walden Singers děkuje rodině Pátkově za nádherné zázemí za kamarádskou cenu a možnosti zacvičit si Aikido a Kouksundo, protáhnout se a vnitřně zahřát na trénincích. V roubence jsme byli první ubytovaní. I přes velmi nrazivý víkend nám bylo příjemně jak na tělě, tak na duši.
 
Aleš Sedláček - Tokaheya
foto: Karel Pátek, Helena Pátková
 
Pohled na pohádkovou chaloupku ze zadupohadkova chaloupka pohled z venciMilan Aftanas na peciZip s kristýnkou Chmelovu, nejmladší účastnicí akceBubeníci v zápaluFilip nás učí nové trikyNasadit brusle a hurá na ledNácvik vyhýbání se útoku nožemSpolečné foto po nedělním trénigu v dojo
 
 
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.