Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Stará Praha

(26.4. 2011)
Stalo se » V LLM » Velké Hry

fotofotoDne 9.4.2011 se konala hra STARÁ PRAHA. Tento rok se pořádala v části Prahy zvané Záběhlice. Hra spočívala ve vyšetření vraždy pana Rohlíčka. STARÉ PRAHY se zúčastnily kmeny: Ťapáč , Bobři, Jestřábi, Strážci údolí, Stopaři, Kynkažu, Čovečové, Mawadani, Tussilago, Jilm a Trilobit. Soutěžící byli losem rozřazeni do osmi skupin.

fotoHra probíhala tak, že soutěžící chodili po stanovištích, která se nacházela na předem určených místech. Na stanovištích byla vždy osoba, která pana Rohlíčka znala (jeho žena, dcera, zahradník atd…) a za splnění úkolů dala soutěžícím body a řekla jim svou výpověď ohledně vraždy. Cestou po stanovištích museli soutěžící odpovídat na otázky, které měli zvlášť na papíře a za které dostávali určitý počet bodů. Počasí nám moc nepřálo. Ráno byla zima a foukal studený vítr, ale během dne se oteplilo. Přesto jsme si STAROU PRAHU náramně užili a doufáme, že se příští ročníky také vydaří !!!

S modrou oblohou!
 
Andy z Ťapáče

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.