Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Dřevní brigáda Kosí potok 4. -5. 4.2009

(13.4. 2009)
Stalo se » Fara Kosí potok

Brigáda proběhla, atmosféra byla plná pohody a počasí nám moc přálo. Dřevo jsme těžili na plochách ve vlastnictví Ligy a část jsme po dohodě s těžební společností vozili z manipulačního skladu.

 valnik traktor drevo  ales haze kladu  klady u drevniku  posezeni u snidane  drevnik nahore1  drevo dole  drevo dole1

I přesto, že jsme jako dopravní prostředek měli pouze náš malý traktor, stihli jsme vše navozit a většinu luk ještě zvláčet inovovanými bránami, které vyrobil Pepa Bobr z Michalek. Během soboty byla již také většina dřeva nařezaná, některé i naštípané. Dřevníky se nám pomalu plnily a v neděli dopoledne bylo hotovo. Stihli jsme si i pohrát s podlahou v taneční lóži - sněmovišti, která byla velmi hrbolatá. Rovnali jsme opět pomocí bran za traktorem a rýče. Doseli jsme také travní semeno, takže pokud vše klapne, bude v létě v dancelodge travička jak na golfovém hřišti:)

 louka nahore    louka dole    dancelodge   dancelodge detail

V neděli po poledni jsme se přesunuli na faru a provedli tam základní úklid kolem domu, který stále prochází rekonstrukcí. Minulý rok byla dodělána střecha na hlavní budově i na přístavku. Letos nás čeká zídka v zahradě, terénní práce kolem domu a pravděpodobně začneme i s úpravou vnitřku, kde dojde k bouracím pracem a opravám stropů.

kostel michalovy hory   fara zepredu   fara z vrchu   zahrada fara   kulna fara

Těším se na viděnou táboře nebo na sekací brigádě, která bude pravděpodobně 13. - 14.6.2009. Tento termín berte prosím orientačně. Záleží na počasí i dalších okolnostech. Díky všem!

 
Aleš Sedláček - Tokaheya

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.