Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

22.11. 2008 Proběhla Valná hromada LLM

(23.11. 2008)

22. listopadu 2008 proběhla Valná hromada LLM. 21. listopadu večer jsme zahájili naše společné setkání Valnou hromadou Malé lóže. Cílem bylo diskutovat s dětskými zástupci z kmenů jejich podněty pro směrování organizace. Dozvědět se, jestli samospráva dětí za vedení dospělých opravdu ve kmenech funguje, nebo zda se jedná jen o formalitu. V diskuzi, která trvala skoro dvě hodiny, se členové náčelnictva dozvěděli zajímavé informace od přítomných dětských zástupců šesti kmenů. Přínosné bylo, že sami účastníci se ptali a nabízeli, jak by mohli Lize pomoci. Padl zde i návrh pořádat Valnou hromadu Malé lóže kvůli lepší organizaci dopravy příště paralelně s velkou Valnou hromadou. Účastníci Valné hromady Malé lóže budou obesláni zápisem z jednání.

Nocleh jsme strávili v příjemném nedalekém domě dětí, vzdáleném od místa jednání co by kamenem dohodil. Valná hromada započala kolem deváté v pěkném sále krajského úřadu kraje Vysočina. Nutno zde poděkovat Martinovi Paclíkovi - Coodymu z Rady dětí a mládeže kraje Vysočina, který nám pomohl sál za výhodných podmínek zajistit. Jednání se odehrávalo podle schváleného programu, a i přesto, že diskuse nad vnitřním řádem se protáhla, podařilo se zakončit bez psychických a fyzických následků pro přítomné. Členům náčelnictva a Evě Klokše z kanceláře velké díky. Věřím, že plodnost a kulturu jednání ocenili všichni přítomní.

detska valna hromada Jihlava ZOO nacelnice Trnka na detske valne hromade detska VH Jihlava Yucikala prezentuje informacni system LLM Ciko prezentuje Nocleh v DDM
Nocleh v DDM Valna hromada v slae krajskeho uradu Náčelnice Trnka na VH VH čtyřnásobný oheň Zakončení Valné hromady 

Aleš Sedláček - Tokaheya

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.