Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Co nového v ohnivectví?

(20.8. 2007)

Po nečekané reakci 30 lidí, že by bylo fajn uspořádat Ohniveckou Čotokvu, se na konec letošního srpna přihlásilo téměř lidí. Přípravný tým uskutečnil mnoho schůzek v čínském i moderním duchu, vždy však v klidu a míru. Od Ohnivecké Čotokvy si slibujeme, že pomůže ohnivcům a adeptům najít vlastní cestu při vytváření a předávání našeho ohnivectví.

Na podzim se opět sejdeme na magickém Sklenském srubu na ohniveckém setkání, abychom se víc poznali, něco si předali, něco prožili a něco se naučili. Předběžným tématem setkání je práce s hlasem, řečnictví, práce s tělem a hudbou. A budou na to odborníci. Připomínám, že ohnivecké setkání je otevřené, ale určené zejména minulým, současným i budoucím ohnivcům a také lidem, kteří chtějí udržovat a rozvíjet woodcrafterské myšlenky. Jde o 9.-11.11.07.

K ohnivecké službě ostatním patří kromě každodenní práce i příprava větších setkání – takovým byl i 18. výroční sněm LLM(http://www.woodcraft.cz/index.php?right=mainpage&right2=zpravy&id=370)


foto č.1foto č.2foto č.3

foto č.4foto č.3

Josef Porsch – Ablákela


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.