Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Liga má nového pomocníka na Kosím potoce

(4.6. 2006)
Stalo se » Fara Kosí potok

Novým členem našeho týmu, který se stará o pozemky na Kosím potoce, se stal lis na hranaté balíky značky Welger. I přesto, že se jedná o starší zařízení, věříme, že bude sloužit bez větších problémů. Měl by pomoci řešit situaci, kdy místní zemědělci odmítají odebrat seno, pokud není slisované do balíků. Účastníkům tábora by tak mohla odpadnout milá práce s hrabáním a vožením sena. Pro labužníky bude kousek luk ponechán bez strojové péče. Bude se obhospodařovat starým způsobem. Informace proběhla v poslední Totemové desce. Zájemci se prosím obracejte na Ablákelu.

S modrou oblohou Tokaheya

obr01 obr01


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.