Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Stopovali jsme velké šelmy!

(5.3. 2006)

Poslední únorový víkend, kdy jaro svádí líté bitvy se zimou o tom, kdo bude mít navrch, jsme se potkali v základně Správy chráněné krajinné oblasti Beskydy v Bystřičce, abychom se stali součástí širšího projektu mapujícího výskyt ohrožených šelem v tomto koutě naší země. Skvěle odvedená příprava, poklidná atmosféra, výborná péče (a beskydská kyselačka!), krásné počasí, večerní debaty, probuzení pravěkých stopařských pudů (na sněžnicích!) a dokonce i nějaké ty stopy (a kusy roztrhaných srnek) - rysa, vlka, lišky, samozřejmě psů, lidí,... (někteří viděli i páva a možná i žirafu). Ve větším počtu se zúčastnily kmeny Osmaka Opo a Walden a další zástupci. Díky Montymu, Áje a dalším členům kmene Okwaho, kteří akci připravili!

Josef Porsch - Ablákela
Foto: Pavel Vávra - Tuky
foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6
foto 7
foto 8
foto 9

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.