Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Velké hry

Bílá noc

(aktualizováno 8.4. 2006)

Je nám opravdu moc líto, že se Bílá noc nezdařila tak, jak bychom si přáli. Celá věc se má ale tak, že tato (ač ligová akce) je již několik let v podstatě neorganizovaná. Na ligové stránky jsem napsala tyto informace s vírou, že se tam ti človíčci sejdou, protože to tak fungovalo každý rok a nebyl s tím žádný problém. I letos se tam od nás pár lidí chystalo, ale na poslední chvíli do toho vstoupila nemoc a jiné závažné důvody. Proto tam nikdo z našeho kmene nakonec nebyl. Bohužel mě nenapadlo, že tam nebude nikdo jiný z ligy (kromě několika Waldenů, kteří to šli ale nezávazně). Proto se za celé toto nedopatření omlouváme a doufáme, že se příští ročník vydaří o něco lépe…

Marie Nedvědová - Mája (kmen Jestřábi)

V pátek 10.2.2006 se koná již tradiční akce Bílá noc (noční přechod Brd, cca 50 km). Pro všechny zájemce je sraz v pátek na Hlavním nádraží v 17:10 h "pod hodinama" (před kasama). Vlak odjíždí v 17:25 h směr Jince, odkud přechod začíná. A návrat? Někdy v ranních hodinách :o)

Marie Nedvědová - Mája (maja(tečka)ziza(zavináč)volny(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.