Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Velké hry

Nejenom první bonusový úkol výzvy

(1.4. 2020)
Zpráva » Velké hry
Hau kola, tady Iktomi.
 
fotoPíšu vám, abych dostál svému slibu a zadal vám první speciální výzvy. Pokud jste byli bystří, všimli jste si, že jsem vám v poslední zprávě napsal, že úkol zveřejním 3 dny před jím samotným, což by znamenalo, že bude do 4.4. Inu, ale nebyl bych to já, světoznámý vtipálek, kdybych si z vás trošku nevystřelil a v rámci plnění této speciální výzvy ji zveřejnil ten den. Teď tedy k věci.
 
První speciální výzva je APRÍLOVÁ VÝZVA. Úkol je jednoduchý. Připravte si nějakou kulišárnu či vtípek a napalte s ní někoho blízkého. Bratra, sestru, tatínka, maminku nebo kohokoli, s kým v těchto časech spíte pod stejnou střechou (nebo pod stejným týpím na zahradě?). Jakmile ten vtípek provedete, napište tomu, kdo se o výzvy u vás ve kmeni stará, jak jste to provedli a koho jste napálili. Věřím, že v těchto těžkých časech může drobný vtípek náladu jen vylepšit.
 
A abychom nepromarnili ten magický datum 4.4. mám pro vás vás speciální výzvu. VÝZVU STARÉ PRAHY. Tradiční akce Stará Praha pořádaná kmenem Ťapáč byla vždy možností pro setkání mezi kmeny a chvilkou woodcrafterské činnosti, tak si na ní pojďme alespoň trošku zavzpomínat. Protože je Praha město, kde sídlili králové, tak bude vaším úkolem vytvořit doma co nejhezčí královský trůn.Když budete se svojí prací hotovi, vyfoťte se s někým dalším, jak jeden z vás sedí na trůně jako král a druhý klečí u nohou jeho veličenstva. Pomocník může být klidně i zvířátko. Skončíte třeba jako služebník klečící u nohou jejího královského Mňaučenstva? To už je na vás...
 
Nezapomeňte, že tyto bonusové úkoly lze plnit jen ve dny, na kdy jsou určeny.
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.