Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Hospodářům

Milí náčelníci a hospodáři, blíží

(29.8. 2017)

termín: 30.09. 2017

Milí náčelníci a hospodáři,
blíží se opět doba, kdy budeme žádat MŠMT o dotace na činnost kmenů. Stejně jako vloni, posílejte prosím své žádosti a rozpočty nejpozději do 30.9.2017.
 
Nově najdete žádanku v registru OP - správa kmene - formuláře - založit nový formulář. Z formuláře si přímo stáhnete k sobě do počítače rozpočet „mšmt18 – pro všechny“, což je stejně jako vloni žádost o dotaci na činnost kmene.
 
Kdo bude pořádat akce pro veřejnost, nebo pro ostatní členy Ligy, stáhne si soubor na mimořádné akce (tabulku si můžete nakopírovat do více listů a v jednom excelu vyžádáte dotaci na všechny tyto akce).
 
Tabulky pak nahrajete k formuláři jako přílohu a dáte odeslat.
 
S modrou oblohou,
Veronika
 
PS: Budete-li potřebovat pomoct s novým formulářem, obraťte se prosím na mě (725 633 209) nebo na Jitku. A moc prosím vyplňte v žádance „pro všechny“ i krátkou statistiku na druhém listu.

Veronika Dlabalová