Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Hospodářům

Hau kola,   blíží se termín pro podání

(14.9. 2012)
Hau kola,
 
blíží se termín pro podání žádostí o dotace na rok 2013. Abychom mohli vše zdárně připravit, potřebujeme od vás – kmenů podklady. Podle Pravidel pro dotace na rok 2012 je termín odevzdání vašich požadavků k roku 2013 stanoven na 15. 9. Vzhledem k pozdnímu zveřejnění této informace jsme se rozhodli tento termín posunout až do 25. 9. 2012, což vám však nijak nebrání poslat nám to dřív :-).
 
V příloze najdete dokument pdf, který obsahuje konkrétnější pokyny a návod na vyplnění. Dále je zde nový formulář excel, který by měl vyplnit pro program 1 každý kmen, který chce v příštím roce čerpat dotace. Kmeny, které mají v plánu žádat o dotace i v programu 2, vyplní tento formulář ještě podruhé s rozpočtem pro progam 2 (v tomto případě pouze list "příjmy a výdaje"). K programu 2 je navíc potřeba textová část.
 
Pokud jste již použili formuláře loňské – jeden word a jeden excel, tak nám podklady pošlete v těchto starých formulářích – obsahově se příliš neliší od toho nového, změněná je hlavně forma; doufám, že ta nová vám bude vyhovovat lépe.
 
V případě dotazů pište a volejte.
 
S modrou oblohou
 
Marka
 
P.S. Děkuji všem vzorným hospodářům, kteří už poslali podklady nebo vznesli dotaz, jak to letos bude.

Markéta Řezáčová - Marka